RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Demonstrație de forță a băcăuanilor la Târgu Jiu

/ 22 aprilie 2014

Energia a început cu stângul prima fază din play-off, echipa gorjeană pierzând pe teren propriu prima întâlnire cu Știința Bacău, scor 34-40 (15-19).

IMG_5470         Încurajată de un public numeros și de o galerie, întărită cu Brigada Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, care a fost la înălțime, Energia a condus cu 2-0, dar a încasat apoi 5 goluri consecutive în doar 3 minute, iar avantajul luat a dat încredere oaspeților. Gorjenii s-au mai apropiat o singură dată la doar un gol, 8-9, însă jocul a curs permanent în favoarea băcăuanilor, care au intrat la cabine cu un avantaj substanțial, 15-19. În repriza secundă, Energia a avut unele momente în care a forțat revenirea, dar nu a reușit decât în două rânduri să se apropie de oaspeți, însă nu la mai puțin de trei goluri, 18-21 în minutul 35 și 25-28 în minutul 47. Apărarea Energiei, care le-a adus în returul sezonului regulat un succes la 10 goluri în fața băcăuanilor, nu a funcționat aproape de loc, poarta nu a ajutat nici ea echipa, astfel încât finalul a adus un joc spectaculos cu goluri multe, în care practic s-a renunțat la apărare în speranța că adversarii vor rata mai mult decât ar fi făcut-o jucătorii lui Andrieș. Nu a fost așa, Știința Bacău a înscris nu mai puțin de 40 de goluri la Târgu Jiu, un record negativ pentru gorjeni în ultimii ani, iar oaspeții au acum șanse mari de a merge în faza a doua a play-off-ului în turneul ce va stabili primele trei echipe ale campionatului, Energia urmând a se lupta pentru locul 4.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Știința Bacău 34-40 (15-19)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Antonaru, Șelaru – Apolzan (10), Acatrinei (7), Dinescu (4), Păiuș (4), Dragnea (3), Giotoiu (2), Ilieș (2), Roman (1), Asoltanei (1), Enache, V. Popescu, Mazilu, Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Știința: Tamaș, Grigoraș, Tevzadze – Ghiță (10), Bondar (8), Rotaru (5), Da Silva (4), Bujor (3), Johansson (3), Fenici (3), Rusia (2), Iancu (1), Tărâță (1), Celestin, Vartic, Păunică. Antrenor: Eliodor Voica.

Arbitri: Georgian Baducu și Răzvan Voicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.