RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nelu Roşca simte că s-a integrat la Târgu Jiu

/ 5 februarie 2013

Interul dreapta Nelu Roșca a debutat la Ploiești în echipa Energiei și spune că abia aștepată să îmbrace tricoul echipei gorjene și într-un meci la Târgu Jiu.

rosca2      Roșca nu are prea mult de așteptat, va juca în fața propriilor suporteri miercuri, în meciul cu Știința Dedeman Bacău: „Abia aştept meciul acesta. M-am simţit bine în meciul de la Ploieşti, mă bucur pentru victorie. Presiune nu poate fi că nu sunt la primul meci din carieră. E primul meu meci la Târgu-Jiu, dar o să treacă presiunea. Presiunea va fi de Bacău, noi nu avem nimic de pierdut, locul ocupat de noi nu este al nostru, trebuie să urcăm. Ei se bat la titlu, presiunea e pe ei. Am o experienţă în tur cu Bacăul, o victorie uşoară printr-o apărare agresivă şi contraatac. Prin dăruire putem câştiga meciul. Sunt multe ambiţii în joc, şi eu vreau să-l înving pe antrenorul de la Bacău, pe Colin, care mi-a fost şi el antrenor”, a declarat jucătorul Energiei.

Meciul dintre Energia și Știința Dedeman Bacău este programat miercuri la Târgu Jiu, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:30, cu o jumătate de oră mai devreme decât fusese anunțat inițial.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.