RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari va participa în EuroChallenge

/ 13 aprilie 2014

După ce handbalul și fotbalul au făcut deja primii pași în Europa, odată cu cucerirea Cupei României, și echipa de baschet a gorjenilor se înscrie între echipele cu parcurs european.

eurochallenge„Câștigând Cupa României, automat suntem înscriși în EuroChallenge. Acum să vedem cum stăm cu sala, dacă vom putea juca aici. Era vorba să se facă ceva renovări, poate vor începe mai devreme și vom putea juca la Târgu Jiu”, a declarat Radu Stroescu.

Atât stadionul „Municipal” cât și Sala Sporturilor din Târgu Jiu sunt incluse într-un amplu proces de renovare și chiar reconstrucție, însă, din păcate, acest proces demarează cam târziu, sportul luând-o înaintea orașului în acest sens. Pandurii s-a calificat în sezonul trecut în cupele europene, dar n-a putut juca la Târgu Jiu decât în primul joc din preliminarii, iar acum, Energia ar putea să nu joace pe teren propriu meciurile din cupele europene la baschet.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.