RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci de vacanță, victorie de palmares

/ 10 aprilie 2014

Energia și-a încheiat reprezentațiile din sezonul regulat cu o victorie pe teren propriu în fața bănățenilor de la Poli Timișoara, scor 31-29 (16-15).

asoltanei cu timisoara         Meciul a fost unul alert, însă s-a resimțit din plin faptul că a lipsit miza, așa cum s-a simțit și faptul că jocul venea după o pauză competițională de trei săptămâni. Jocul a fost echilibrat în prima sa jumătate, iar elevii lui Liviu Andrieș au intrat la cabine cu un avantaj minim, de doar un gol, scor 16-15. Revenirea de la cabine a adus o echipă mai motivată a oaspeților, care au înscris cinci goluri consecutive și tabela arăta 16-20 în minutul 36. A urmat o perioadă mai bună pentru jucătorii Energiei, care au reușit să preia conducerea în minutul 48, scor 23-22. Odată reveniți în fruntea ostilităților, jucătorii Energiei nu au mai cedat, Antonaru a avut câteva intervenții importante, Șelaru, încă nerefăcut, a apărat o aruncare de la 7 metri, iar Dinescu a fost în zi de șut, astfel că echipa gorjeană a încheiat victorioasă un meci pe care trebuia să-l câștige, fie și doar pentru public. Acatrinei, golghetereul Energiei în acest sezon și unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului în sezonul regulat, a încheiat meciul cu 9 goluri marcate, la fel ca și Kaftin, de la oaspeți.

Energia termină astfel sezonul regulat pe locul 4 și are de disputat jocurile din primul tur al play-off-ului în compania celor de la Știința Bacău, primul meci fiind programat la Târgu Jiu, pe 22 aprilie, următoarele două urmând a se disputa pe terenul moldovenilor, pe 25 și 26 aprilie.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Poli Timișoara 31-29 (16-15)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Antonaru, Șelaru – Apolzan (3), V. Popescu, Asoltanei (5), Dragnea (4), Ilieș, Enache, Dinescu (7), Giotoiu (3), Mazilu, Acatrinei (9), Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Poli: Stănescu, Vasiliu, Vîlceanu – Mrakic, Timofte (3), Lela (1), Chikovani (8), Ursu (1), Szenpeteri, Arseni, Ungureanu, Kaftin (9), Santeiu (2), Halcă (5). Antrenor: Constantin Ștefan.

Arbitri: Laszlo Gal și Silviu Savu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.