RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot pentru Energia înaintea jocului cu Poli

/ 9 aprilie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca pentru ultima dată în sezonul regulat în compania celor de la Poli Timișoara.

IMG_4876În fața Timișoarei, Liviu Andrieș va avea din nou o echipă din care vor lipsi câțiva jucători. Șelaru, accidentat la lotul național, va fi trecut pe foaia de joc a meciului cu Poli Timișoara tocmai din pricina unei alte accidentări, ceva mai serioasă, a lui Juzbasic: „Șelaru trebuie să fie apt pentru acest meci, chiar dacă nu este refăcut 100%, pentru că Martin Juzbasic are degetul în ghips. Cosmin Liberț are și el probleme medicale. Păiuș nu este nici el refăcut 100%. Roman are și el probleme și nu va fi pe teren pentru că a recidivat acea ruptură. Cei care sunt apți trebuie să pună osul la treabă și să câștige meciul cu Timișoara”, a declarat tehncianul Energiei.

Dacă sunt absențe, în lotul Energiei vom nota și o revenire, cea a pivotului Dan Ilieș, care a fost operat în acest sezon de hernie de disc, iar acum este gata din nou să intre pe teren într-un joc oficial: „Revine Ilieș pentru acest meci. Are dorință de joc și abia așteaptă să revină într-un meci oficial”, a confirmat Andrieș.

Partida dintre Energia și Poli Timișoara se va disputa joi, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Laurentiu spune:

    Nu stiu ce sa zic,dar de cind au luat bataie de la Bucuresti,ma gindesc la o infringere programata cu Timisoara si sa evite Bacaul.Zic si eu…..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.