RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme medicale la Energia înaintea meciului cu CS Caraș Severin

/ 18 septembrie 2013

Liviu Andrieș are destule bătăi de cap înainte de meciul de sâmbătă cu CS Caraș Severin, o partidă extrem de importantă pentru gorjeni, mai ales după umilința suferită la malul mării în prima etapă.

giotoiu dinamoPaul Giotoiu s-a alăturat și el pe lista jucătorilor cu probleme medicale, în această dimineață fiind cu gâtul imobilizat după ce a suferit o entorsă cervicală. Pe această listă mai sunt Enache, Dinescu și Păiuș. „Sper ca de mâine să reintre la antrenament și Giotoiu și Păiuș. O să vedem și cu Enache ce este, își va mai face o ecografie să vedem ce se întâmplă din punct de vedere medical, dacă poate să intre și el. El vine totuși după o perioadă destul de lungă și e greu să intre în acest joc. Sper ca măcar Giotoiu și Păiuș să putem să-i folosim la meciul cu Reșița. Ceilalți, Dinescu și Enache, rămân sub semnul întrebării. De fapt, Dinescu sigur nu va evolua în meciul cu Reșița de sâmbătă”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș cu privire la situația medicală a elevilor săi înaintea partidei cu CS Caraș Severin.

Energia Pandurii Târgu Jiu și CS Caraș Severin se vor înfrunta sâmbătă la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.