RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Breeveld, ușor accidentat înaintea meciului de la Mediaș

/ 2 aprilie 2014

Nicandro Breeveld a ieșit din programul normal al echipei la jumătatea antrenamentului de miercuri al Pandurilor, mijlocașul continuând până la final doar cu alergări ușoare.

breeveld bragaJucătorul adus la pachet cu Eric în vară de la Gaz Metan Mediaș a precizat însă că nu e vorba de o problemă majoră și are speranțe că va putea juca împotriva fostei sale echipe: „Am puțin lichid în genunchi, dar nu e o problemă mare, sper. Mâine (n.red. – astăzi) am să reintru în programul normal al echipei dacă va fi totul bine și eu sper că va fi bine”, a declarat mijlocașul olandezo-surinamez.

Am putea spune că pentru Breeveld, întâlnirea de la Mediaș ar putea fi considerată una specială, nu însă și de el: „Nu e un meci special. Am prieteni acolo, am început acolo să joc în Liga 1 în România, dar e un meci normal, în care sunt puse în joc trei puncte. Că am prieteni acolo nu contează, doar după meci contează asta”, a declarat Breeveld. Acesta pune situația actuală a echipei și pe seama ghinionului invocând cele două goluri primite pe final, dar și bara lui Giusti dinaintea reușitei lui Wellington din meciul cu Concordia: „Cred că am avut și un pic de ghinion. Am pierdut în ultimele minute două meciuri pe care n-am putut să le câștigăm. Cu Concordia am avut acea bară și apoi am luat gol. Acum cred că va fi mai bine. Avem la Mediaș și sper că vom câștiga trei puncte și vom merge mai departe”, a mai spus mijlocașul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.