RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Leagă Minerul Motru două rezultate pozitive?

/ 27 martie 2014

După egalul de la Arad, Minerul Motru țintește un nou rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă cu FC Olt, însă partida se anunță foarte dificilă în condițiile în care mai toți jucătorii care au lipsit până acum sunt în continuare incerți.

IMG_1272„La ce rezultate sunt în seria asta nu ştiu ce să mai spun. Noi o să jucăm, vrem să câştigăm, nu ştiu însă dacă și putem. Pentru moral ar fi bună o victorie dacă Slatina termină în play-off. Sper să putem câştiga. Slatina are echipă bună, ne va fi greu”, declară directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica, despre meciul cu echipa slătineană. Acesta spune că punctul de la Arad a venit la timp pentru a mai ridica puțin moralul echipei sale, unul care ajunsese foarte jos în ultima vreme: „Pentru moral aveam nevoie de punctul acesta. Ne săturasem de înfrângeri şi scoruri mari. Ar fi bine dacă s-ar lega două rezultate pozitive chiar dacă nu ştiu cât vor conta la final. Ideal ar fi o victorie”.

Dacă despre salvarea de la retrogradare nu mai vorbește nimeni cu speranță, Gabi Zahiu vede în meciurile rămase de disputat un prilej ca tinerii jucători din lotul Minerului să capete experiență și să crească în valoare: „Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult, căci dacă eram mai atenţi poate câştigam la Arad şi cine ştie cum ne-ar fi ajutat acest rezultat în viitor. În play-out vom avem în continuare o viaţă grea, fiindcă avem jucători accidentaţi pe o perioadă îndelungată de timp. Ne jucăm şansa, sperând că vom câştiga măcar trei-patru jucători pentru viitor”, a concluzionat Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.