RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Răuţ: „Noi nu am fost împotriva televizării acestui meci”

/ 24 martie 2014

Preşedintele Energiei Rovinari, Laureunţiu Răuţ, este de părere că imaginea clubului a fost şifonată de postul de televiziune DigiSport în zilele premergătoare meciului cu Steaua.

rai-in-tribuna

La finele partidei dintre Energia Rovinari şi Steaua CSM Eximbank, oficialul gorjean a ţinut în mod deosebit să vorbească despre situaţia creată în ceea ce priveşte netelevizarea jocului: Imaginea clubului a fost şifonată înaintea partidei de postul de televiziune DigiSport deoarece nu este corect să ne acuze că suntem mincinoşi. Noi am dat dovadă în aceşti şase ani de seriozitate. Nu mi se pare normal ca într-o emisiune să ne acuzi fără a avea niciun element fondat. Eu pot să le spun că ei sunt cei care mint pe baza unei hârtii oficiale. Este vorba de jocul de la Craiova, unde cu două zile înainte de meci, am primit o hârtie oficială prin care ni se spunea că meciul nu mai poate fi televizat din cauza unor probleme tehnice. Aş vrea să le transmit domnilor de la Digi că în ziua partidei de la Craiova, au fost transmise două meciuri de volei din acea sală pe care eu personal le-am văzut. Nu mi se pare corect să pui presiune pe o echipă deoarece la acel post sunt oameni pro Steaua. Ar fi fost normal să fim sunaţi dacă aveau ceva de obiectat la adresa noastră. Noi nu am fost împotriva televizării acestui meci, dar din motive obiective nu am putut să disputăm jocul luni. Le-am oferit zilele de sâmbătă şi duminică, iar faptul că nu au găsit loc în grilă nu este problema noastră”, a încheiat Răuţ.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.