RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii cred în victorie la Giurgiu

/ 5 martie 2014

Fără victorie în jocurile oficiale din acest an, Pîrvulescu crede că Pandurii poate produce surpriza și să învingă Astra la Giurgiu.

pirvulescu4„Ne trebuie o victorie. Am avut o înfrângere, un egal și cred că e momentul să aducem și noi trei puncte chiar dacă etapa următoare întâlnim la Giurgiu pe Astra, o echipă care luptă pentru titlu. Va fi o partidă grea, dar dacă jucătorii noștri vor fi concentrați pe tot parcursul întâlnirii și vom face greșeli cât mai puține, ne putem întoarce chiar și cu toate cele trei puncte de la Giurgiu”, a declarat președintele grupării târgujiene.

Și Alin Buleică speră că Pandurii poate face mai mult pe terenul celor de la Astra decât a reușit în primele două partide din acest an: „Avem un început mai greu de campionat. Sperăm să ne revenim odată cu meciul de la Astra pentru că este și o echipă cu care noi ne batem la primele locuri”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.