RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Brazil 2014” luptă pentru finala de la Rio!

/ 3 martie 2014

Weekendul trecut a fost unul încălzit de o competiție interesantă, de minifotbal, care poate duce o echipă din Târgu Jiu la Rio, acolo unde naționala României nu a reușit, din păcate, să ajungă.

cupa prieteniei           Disputată pe terenul din cadrul Complexului „Dolce Vita” din Târgu Jiu, faza județeană a Cupei Prieteniei Bergenbier a fost câștigată de o echipă cu nume predestinat să ajungă la Rio, „Brazil 2014”. Această echipă va juca în finala regiunii de Vest ce se va disputa în perioada 17-18 mai la Cluj. „Brazil 2014” este o echipă în care s-au strâns câteva nume importante ale fotbalului gorjean, Lucian Mălăele, Dan Amzucu sau Adrian Tarhat fiind câțiva dintre cei care vor reprezenta Gorjul în finala de Vest. În finala de la Târgu Jiu, „Brazil 2014” a învins Pandurii Târgu Jiu cu 4-1, la Pandurii evoluând printre alții Romeo Rădoi, Brotea, Cănăvoiu sau Dragotoiu.

Cele trei zile ale competiției au adus pe teren 24 de echipe de prieteni ce au luptat pentru calificare, însă doar „Brazil 2014” va merge mai departe cu toate că bucuria jocului și prieteniile s-au împărțit uniform tuturor participanților.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.