RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a câștigat și meciul cu HC Odorhei!

/ 20 februarie 2014

Trupa lui Liviu Andrieș se dovedește a fi în mare formă, Energia obținând un nou succes, al treilea consecutiv, scor 30-29 (15-17) în compania celor de la HC Odorhei.

energia3Meciul a fost extrem de încins, aprig disputat, de multe ori chiar dincolo de limitele regulamentului și foarte echilibrat. Oaspeții au condus mai mult timp pe tabelă, dar Energia a fost mereu aproape și a reușit să preia conducerea în minutul 52, când tabela indica 26-25. Ultimul scor egal s-a înregistrat cu șase minute înainte de final, moment în care gazdele au reușit să închidă poarta până în ultima secundă de joc. Două goluri ale lui Acatrinei au făcut ca tabela să indice 30-28, așa că ultima reușită a meciului, o aruncare de la 7 metri transformată după expirarea timpului regulamentar de joc de Kuzmanoski n-a mai întors soarta partidei. Energia a învins Odorheiul, echipă de care s-a detașat la 11 puncte și a urcat, temporar, pe locul 4, Dinamo având un meci mai puțin disputat.

Cel mai bun om al meciului a fost desemnat portarul Șelaru, iar cele mai multe goluri și-a trecut în cont golgheterul Acatrinei, care continuă cursa pentru trofeul Aurel Bulgariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.