RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie mare pentru Energia Pandurii la Odorhei

/ 16 octombrie 2013

Trupa lui Liviu Andrieș pare a fi luat exemplul fotbaliștilor de la Pandurii, a căror exprimare pare mult mai bună în meciurile din deplasare. Energia Pandurii Târgu Jiu a obținut o victorie extrem de importantă în deplasare, scor 26-27 (11-13), cu HC Odorhei.

0Echipa gorjeană s-a aflat aproape în permanență în avantaj pe tabela de marcaj, a condus de multe ori la patru goluri, însă a avut parte de un final foarte încins după ce a risipit avantajul avut. În minutul 55, Energia conducea cu patru goluri, dar cu două minute înainte de final gazdele mai aveau de recuperat un singur gol. Juzbasic a avut o intervenție de excepție și se părea că Energia va scăpa în câștigătoare, dar și Orban a fost în zi bună și a apărat șutul lui Păiuș, Kuzmanovski a egalat și apoi portarul gazdelor a avut o paradă și la șutul lui Enache, așa că, în ultimul minut de joc HC Odorhei avea atacul la 26-26. Apărarea Energiei și-a făcut însă din nou treaba, mingea a fost recuperată și Acatrinei a înscris când mai erau 5 secunde de joc. Enache a văzut cartonașul roșu, dar timpul rămas a fost insuficient pentru gazde pentru a-și așeza atacul chiar dacă au renunțat și la portar, iar Juzbasic a apărat ultimul șut al meciului consființind victoriea Energiei.

Energia bifează al doilea succes pe teren străin din actuala stagiune, după victoria de la Baia Mare, gorjenii pierzând în deplasare doar în fața primelor două echipe clasate în Liga Națională la finele sezonului precedent, HCM Constanța și Știința Dedeman Bacău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.