RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia încheie anul 2011 cu un egal cu HC Odorhei

/ 11 decembrie 2011

Evoluția penibilă de la Reșița a fost ștearsă în oarecare măsură de jocul prestat de elevii lui Liviu Andrieș în meciul de pe teren propriu cu HC Odorhei, precum și de rezultatul înregistrat, egalul înregistrat mulțumind ambele echipe.

Primele 15 minute ale întâlnirii dintre Energia și HC Odorhei a dat apă la moară contestatarilor echipei gorjene și mai ales a interilor acesteia. Odorheiul conducea după un sfert din joc cu 10-5, iar interii Energiei nu își luaseră încă inima în dinți să arunce măcar o singură dată la poarta oaspeților, reușitele gorjenilor venind până în minutul 15 doar de pe urma acțiunilor pivotului sau ale centrului. Păiuș a ieșit în evidență cu un gol în minutul 16, la primul său șut, au urmat replicile pe contraatac ale lui Apolzan și Asoltanei și, la 8-10, Energia a arătat că are forța de a reveni în joc. În minutul 20 scorul era favorabil oaspeților, 8-12, dar în doar trei minute gazdele au reușit să egaleze, scor 13-13. Jocul s-a echilibrat, în ultimul minut al primei reprize Energia a reușit să conducă pentru prima dată, dar la cabine s-a intrat la egalitate, scor 19-19.

Echipa din Odorhei a reușit în debutul reprizei secunde să se distanțeze la două goluri, dar în minutul 41 Energia a condus din nou pe tabelă, scor 24-23 după trei goluri consecutive marcate de Ilieș, de două ori, și Asoltanei. Partida a căpătat aspecte dramatice, după ce echipa din Odorhei a preluat din nou conducerea pe tabelă, 27-28 în minutul 47, iar momentul cheie al întâlnirii poate fi considerat ratarea lui Ilieș din minutul 52, când la scorul de 29-28, pe contraatac, a ratat singur cu portarul și Energia nu a reușit să se desprindă la două goluri de adversar. Finalul a dat emoții mari Energiei, la 32-32 echipa gorjeană a irosit un atac când mai era de jucat un minut, oaspeții au dus ultimul lor atac până la finalul timpului regulamentar, ei obținând în ultima secundă o aruncare de la 9 metri, dar Rusia n-a reușit să spargă blocajul și să strice egalul ce, până la urmă, a mulțumit ambele tabere.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HC Odorhei 32-32 (19-19)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori 500

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi – Păiuş (6 goluri), V. Popescu, Mocanu, Apolzan (6), Asoltanei (7), Ilieş (6), Geică, Mledenciu, Udriştoiu, Enache (5), Şandru, A. Popescu (1), Mazilu (1). Antrenor: Liviu Andrieş.

HC Odorhei: Varo, S. Orban – Ferenczi, Mihalcea (6 goluri), Kooiporaly, Admonicăi (2), Rusia (9), Talas (3), L. Orban, Câmpan (2), Kuzmanovski (9), Szasz, Chikovani, Florea (1). Antrenor: Vlad Caba.

Au arbitrat: C. Din-S. Dinu.

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.