RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mai vine un atacant!

/ 17 februarie 2014

Campania de achiziții la Pandurii nu s-a închis, asta pentru că antrenorul Cristi Pustai crede că problemele din atac nu sunt acoperite deși la echipă a fost adus în această iarnă și Cristi Bud.

pirvulescu4„Aşteptăm încă un atacant să vedem dacă se va concretiza transferul. Este compartimentul unde tot timpul este nevoie de întăriri. Până se încheie perioada de transferuri îl aşteptăm”, motivează Pustai dorința sa de a mai avea la dispoziție încă un jucător cu care să deschidă lacătele porților adverse. Iar dacă Pustai vrea, datoria lui Pîrvulescu este de a încerca să-i facă pe plac și să-i aducă încă un atacant: „Matulevicius este în recuperare, nu ştim când vom putea conta pe el. Am transferat atacanţi, dar mai vrem un transfer, dacă reuşim să aducem un jucător care să ne ajute. Ne-am uitat la imagini, avem informaţii și cred că în câteva zile va veni la Târgu Jiu. Este străin și nu a mai jucat în ţara noastră”, sunt detaliile pe care președintele gorjenilor le-a dat cu privire la ultimul transfer al iernii la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.