RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vine Răduț la Pandurii?

/ 20 ianuarie 2014

Mihai Răduț se află între Steaua și Pandurii. La Steaua nu se impune, iar pentru a veni la Pandurii nu sunt „întrunite” toate condițiile.

radut cluj„Răduţ este jucătorul echipei Steaua. Este cu echipa bucureşteană în cantonament. Noi îl aşteptăm cu drag oricând. Mai are 2 ani de contract cu Steaua, uşa la noi îi este deschisă.  Este un jucător care şi-a făcut treaba la Pandurii, un jucător iubit de public”, declară Eugen Pîrvulescu despre jucătorul care a evoluat în sezonul trecut la Târgu Jiu. Din partea conducerii steliste vin semnale care le dau speranțe gorjenilor: „Dacă domnul Condescu vine şi îl vrea pe Răduţ, îl are pe Răduţ fără niciun fel de problemă. Dacă dânsul îşi exprimă doleanţa asta, Răduţ va putea juca la Pandurii împrumut, dar deocamdată nu a spus nimic” a spus Argăseală. Așadar Steaua îl dă, Pandurii îl dorește, însă Răduț nu este încă la echipa gorjeană, iar răspunsul poate sta în datoriile financiare pe care clubul bucureștean le are față de jucător.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.