RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Pustai: „Pe fond de oboseală, am fost o echipă puternică în compania unor adversari arţăgoşi”

/ 17 februarie 2014

Tehnicianul Cristian Pustai consideră că ambele cantonamente desfășurate de Pandurii în Antalya și-a atins spcopul, iar echipa sa va ataca mini-returul cu un plus la capitolul fizic.

pustai2 „A fost o primă parte de pregătire fizică în care am fost mulţumiţi. Partea a doua a fost cu jocuri, și aici avem plusuri şi minusuri. Am avut cinci jocuri puternice, cu adversari puternice. Dacă extragem din jocul cu Şahtior două minute şi 15 secunde, sunt mulţumit. Acele minute ne-au arătat nişte carenţe care trebuie cât mai repede să le corectăm”, a declarat Cristi Pustai. Plusul pe care Pustai îl vede la echipa sa față de prima parte a sezonului este unul de ordin fizic: „Pe fond de oboseală, am fost o echipă puternică în compania unor adversari arţăgoşi. Asta îmi dă speranţe că şi în campionat vom fi puternici în duelurile unul contra unul”, a concluzionat tehnicianul Pandurilor vorbind despre plusurile și minusurile echipei sale dezvăluite de cele două stagii de pregătire din Antalya.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.