RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză pentru Pandurii cu Mlada Boleslav

/ 6 februarie 2014

Pandurii a ajucat al doilea meci de verificare în Antalya, pe terenurile de la Mardan, trupa lui Cristi Pustai remizând alb cu cehii de la Mlada Boleslav.

29Pustai a început din nou cu un sistem cu un singur închizător și cu un vârf, însă pe parcurs a schimbat și a jucat și cu două vârfuri, Bud și dos Santos. Bud, Anton și Nistor au fost singurii care au evoluat toate cele 90 de minute, în vreme ce Mingote, Elton și Breeveld au fost menajați la acest meci. Gliwa a debutat pentru Pandurii, dar a suferit o accidentare la o ciocnire cu un adversar, așa că în locul său a reapărut în poartă Stanca, cel cu care Pustai începuse jocul.

Perioadele de dominare au fost împărțite de cele două echipe, prima parte aparținând Pandurilor, în vreme ce repriza secundă a fost dominată de Mlada. Cele mai mari ocazii gorjene au venit în urma unei lovituri de cap a lui Bud și a unei lovituri libere executată de Nicoară, cehii având și ei trei mari ocazii de gol, fără însă a fructifica vreuna.

La Mlada Boleslav a evoluat și Lukas Magera, atacant care a evoluat în România trei sezoane jucând pentru Poli Timișoara.

Pandurii – Mlada Boleslav 0-0

Pandurii: Stanca (min. 45 Gliwa, min. 78 Stanca) – Ungurușan (min. 65 Paulinho), Erico (min. 45 Mamele), Christou (min. 45 Bratu), Momcilovic (min. 65 Sipo) – Anton – Buleică (min. 45 Nicoară), Distefano (min. 65 dos Santos), Nistor, Ciucur (min. 65 Shamsin) – Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.