RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Primele probleme din cantonamentul Pandurilor!

/ 4 februarie 2014

Marian Pleașcă, fundașul dreapta al Pandurilor, le dă emoții conducătorilor de la Pandurii, jucătorul fiind trimis la o clinică din Antalya, iar în cursul acestei seri va ajunge la București.

pleasca otelulJucătorul s-a simțit rău și a leșinat în timpul încălzirii la un antrenament efectuat în Antalya, așa că staff-ul medical al Pandurilor a luat decizia de a îl trimite pentru investigații la o clinică din zonă: „Din păcate, am primit o veste tristă. Sunt probleme, și sper să nu fie grave, cu fundașul nostru dreapta, Marian Pleașcă. Se află la o clinică din orașul Antalya. Aștept telefonul doctorului și, dacă sunt ceva probleme, dar noi sperăm să nu fie grave, jucătorul se va întoarce în țară. Ne-am dori să nu fie probleme grave”, a anunțat președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Pleașcă nu se află la primele probleme de natură medicală, în perioada junioratului a efectuat mai multe investigații fiind diagnosticat cu suflu sistolic. Ghinionul l-a lovit pe fundașul pandur și la debutul său la echipa națională, Pleașcă suferind o ruptură la ligamentele genunchiului stâng la doar cinci minute de la intrarea sa pe teren într-un meci al României cu Belgia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.