RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia învinge HC Baia Mare, dar e departe de așteptări

/ 25 ianuarie 2014

Seria evoluțiilor palide pe teren propriu din prima parte a sezonului regulat a fost continuată și la reluarea campionatului după pauza de iarnă, elevii lui Liviu Andrieș etalând un joc deseori fără orizont. Totuși, Energia a luat toate cele trei puncte din meciul cu HC Baia Mare, scor 24-22 (10-14).

IMG_5178Echipa din Baia Mare a început mai slab jocul, dar și-a revenit pe parcurs, profitând îndeosebi de inexactitățile gorjenilor din faza ofensivă. După ce Energia a condus cu 4-2 în minutul 8 și 6-5 în minutul 13, oaspeții au preluat conducerea și s-a distanțat la patru goluri în minutul 20, scor 6-10. Dealtfel, diferența de partu goluri s-a păstrat până la pauză, oaspeții intrând la cabine cu scorul de 10-14, un scor care l-a determinat pe președintele gorjenilor să meargă în vestiarul echipei sale pentru a-și trezi jucătorii din letargia arătată în prima parte. Efectul s-a simțit la reluare, Energia, cu trei goluri consecutive, reintrând rapid în joc. Prima egalitate din repriza secundă s-a consemnat în minutul 38, când tabela indica 16-16. Oaspeții au revenit la conducere, dar au avut un final de coșmar. Energia s-a apărat mult mai exact și n-a primit decât 2 goluri în ultimul sfert de oră de joc. Cu un Antonaru în zi de grație, apărând nu mai puțin de 20 de șuturi, Energia a preluat conducerea cu 7 minute înainte de final și nu a mai cedat inițiativa deși a mai fost egalată o dată, 22-22, în minutul 55. Victoria a fost meritată, având în vedere jocul din repriza secundă, însă evoluția lasă din nou de dorit, mai mulți jucători fiind datori în continuare publicului, conducerii echipei și, nu în ultimul rând, chiar coechipierilor.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HC Baia Mare 24-22 (10-14)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 650

Energia: Antonaru, Șelaru, Juzbasic, Păiuș, V. Popescu, Apolzan, Asoltanei (1), Dragnea (5), Liberț, Enache (2), Dinescu (3), Giotoiu (3), Mazilu, Roman, Acatrinei (7), Mledenciu (3). Antrenor: Liviu Andrieș.

HC Baia Mare: Irimuș, Viman, Leordean, Udriștoiu, Gavrilovic (3), Grosu (3), Acsinia, Bușecan (1), Baican, Munea (2), Fotache (1), Crăciun, Mihai (3), Sabău, Bondar (8), Bera (1). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Arbitri: Alexandru Blas, Marius Gheorghisor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.