RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton, „mireasa” Pandurilor pentru următoarea perioadă de mercato

/ 24 ianuarie 2014

Mijlocașul Paul Anton este unul dintre cei mai curtați jucători ai Pandurilor în acest moment, dar președintele Eugen Pîrvulescu nici nu vrea să audă de o despărțire de acesta până la vară.

anton semnatura„Cu Anton am discutat personal în Antalya. Paul este un jucător și un băiat cu capul pe umeri. I-am spus că nu este momentul să plece, poate din vară voi discuta o eventuală plecare a lui Paul Anton. El este foarte curtat de mai multe echipe din străinătate, echipe din campionate puternice. Eram sigur că pentru Anton vor veni multe oferte și mă bucur că sunt de la echipe din campionate puternice. Sunt oferte din campionatul Germaniei și cel al Angliei, mai mult nu pot să spun. Trebuie să-l îmbrăcăm frumos pe acest copil până în vară, ca pe o mireasă s-o pregătim pentru nuntă”, a comentat Eugen Pîrvulescu interesul arătat de echipe din străinătate pentru Anton.

La plecarea echipei în Antalya, antrenorul Cristi Pustai vedea în Anton cel mai scump transfer pe care Pandurii l-ar putea face în viitor punând o cotă foarte bună pe capul mijlocașului său: „Anton, într-un an, s-ar putea să fie titular la echipa națională și să-l dai cu trei, patru sau cinci milioane. Dar nu-l dai până atunci doar dacă ai cu ce să trăiești… Dacă mergem și la anul în cupele europene, Anton ar putea fi dat pe această sumă chiar de la Pandurii. Pe Eric la 29 de ani s-au dat banii care s-au dat și e greu să iei acești bani pe un jucător de 29 de ani!”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.