RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrian Bogoi, noul antrenor de la Pandurii II

/ 24 ianuarie 2014

Schimbările de la Pandurii par a fi mai mari la echipa a doua, acolo unde va fi instalat un nou antrenor, care va avea de lucrat cu generațiile de jucători sub 21 de ani, aceasta fiind noua politică a clubului.

SIBIU FAZA BOGOIAdrian Bogoi, fost fotbalist la Pandurii în perioada în care echipa a promovat în prima ligă și antrenor la Chindia Târgoviște în ultima vreme, va ajunge la Târgu Jiu duminică seara și va fi instalat în funcție luni la ora 11:30. Noul tehnician are mână liberă din partea conducerii pentru a se orienta în ceea ce privește secundul pe care-l va avea la Pandurii II.

Politica de întinerire a echipei secunde a început deja, o serie de jucători trecuți de „braiera” celor 21 de ani impusă de conducere au găsit deja echipe la care să joace din retur. Bertea și Fărcășanu au ajuns deja la înțelegeri cu Minerul Motru, Vlăduți are de ales, se pare, între FC Argeș și FC Caransebeș, Bănică ar putea ajunge și el la Motru, iar pentru Băița s-au interesat deja FC Caransebeș și FC Hunedoara.

Din lotul cu care Pandurii II a încheiat turul de campionat au mai rămas destui jucători trecuți de 21 de ani, însă dacă ei nu-și vor rezilia pe cale amiabilă contractele, nu vor mai evolua pentru această echipă și se vor antrena separat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.