RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric a fost convocat pentru derby-ul cu Al Hilal

/ 16 ianuarie 2014

Ajuns în Arabia Saudită de doar o săptămână, fostul jucător al Pandurilor, brazilianul Eric de Oliveira, este gata să debuteze pentru noua sa echipă.

IMG_5411Eric a fost oprit în lotul celor de la Al Ahli de antrenorul Vitor Pererira pentru derby-ul cu Al Hilal, echipă situată pe locul 2 în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, echipa lui Eric fiind în acest moment pe ultima poziție a podiumului. Este de așteptat ca Eric să fie introdus pe teren în partea a doua a meciului ce se va disputa la Riyad, pe terenul celor de la Al Hilal, echipă antrenată de Sami Al Jaber.

Fost jucător al Pandurilor și posibil din nou în tricoul gorjenilor în partea a doua a campionatului, mijlocașul Dan Nistor a fost rezervă neutilizată la Evian în meciul din Cupa Ligii pe care Evian l-a pierdut cu 3-1 în deplasare la Troyes. Oficialii Pandurilor încearcă să-l readucă pe Nistor la Târgu Jiu sub formă de împrumut, acesta fiind considerat drept o soluție foarte bună de umplere a golului lăsat de plecarea lui Eric la Al Ahli.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.