RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Triunghiularul de la Târgu Jiu, ultimele reglaje pentru Andrieș

/ 15 ianuarie 2014

Energia organizează un turneu în trei la Târgu Jiu, turneu la care au mai fost invitate Potaissa Turda și Poli Timișoara, meciurile fiind folosite de antrenorul Liviu Andrieș pentru punerea la punct a ultimelor detalii înaintea reluării campionatului.

Andries Resita 143„Avem două meciuri de pregătire. Venim după o perioadă încărcată pentru băieţi, în ultimele zile s-a văzut încărcătura din perioada de pregătire. În cele două meciuri vom încerca să ne descărcăm, vom pune accent tot pe perioada fizică, ne vor interesa şi rezultatele, dar e important să vedem unde suntem la nivel de pregătire. Din fericire nu avem nici un accidentat, sper să continuăm la fel pentru că acest început de retur este foarte dificil şi important pentru ce urmează.Punem accent pe rezultate, trebuie să avem moral bun, orice victorie te încarcă pozitiv. Punem accent pe pregătirea fizică, să rulăm tot lotul. O să mizez pe cei trei jucători de la naţională. Mai e doar o săptămână până la eluarea returului”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș. Tehnicianul gorjenilor spune că aceste partide trebuie să-i dea reperele pentru a duce echipa sa într-un punct cât mai aproape de maximul pe care jucătorii îl pot da, Energia având parte de un start nu doar greu, ci și foarte important pentru configurația clasamentului la finele sezonului regulat: „O să avem trei meciuri într-o săptămână grele, acasă cu Baia Mare, la Dinamo şi apoi acasă cu Bacăul. Sper să stabilim de comun acord cu aceste echipe să decalăm cu o zi meciurile. Aş vrea să jucăm pe 25 ianuarie cu Minaur, pe 29 la Dinamo, şi apoi duminică acasă cu Bacăul”, a mai spus Andrieș, care ar câștiga în acest fel o zi de pregătire.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.