RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Vrem să închidem cu bine anul”

/ 12 decembrie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu mai are de jucat un singur meci în 2013, însă meciul cu CS Caraș Severin se anunță unul destul de dificil și, totodată, foarte important pentru echipa gorjeană.

andriesLiviu Andrieș spune că echipa sa trebuie să se impună la Reșița pentru a-și asigura locul în play-off: „E un meci destul de important. Vrem să închidem cu bine anul și să ne facem sărbătorile liniștite.Reșița a avut un parcurs oscilant, dar nu au pierdut la diferențe mari, mai mereu au pierdut la 2-3 goluri. E o echipă arțăgoasă. Meciul de la Reșița va fi mai greu decât cel pe care l-am avut la Timișoara”, atenționează tehnicianul târgujian.

Pentru Energia va urma o scurtă perioadă de vacanță, asta pentru că reluarea campionatului va fi pe 26 ianuarie: „După meciul de la Reșița vom mai sta 2-3 zile la Târgu Jiu după care băieții vor intra în vacanță până pe 3 ianuarie, când e programată reunirea. Pe 26 ianuarie avem meci cu Baia Mare, la Târgu Jiu, un alt meci extrem de important, unul în care echipa din Baia Mare își va juca una dintre ultimele cărți pentru play-off”, a mai declarat Andrieș. Acesta a precizat și că pregătirea pentru a doua parte a sezonului regulat se va face la Târgu Jiu: „Pregătirea de iarnă, de trei săptămâni, o vom face la Târgu Jiu. Sperăm să găsim și câțiva adversari pentru a juca meciuri amicale. Din păcate pentru noi, nu-i vom avea în acea perioadă la dispoziție pe Acatrinei, Șelaru și Asoltanei, care vor merge la națională, dar nici pe frații Mănescu, așa că la pregătiri vom avea 12-14 jucători la dispoziție”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.