RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Venirea lui Sandu Boc la Pandurii, o chestiune de timp?

/ 4 decembrie 2013

Alexandru Boc a recunoscut faptul că este foarte aproape de a accepta propunerea Pandurilor de preluare a unei funcții în staff-ul echipei gorjene după ce a demisionat din funcția de vicepreședinte al LPF.

sandu boc„În urmă cu mulți ani am bătut palma într-un restaurant cu Marin Condescu, dar Dumitru Dragomir m-a convins atunci să aștept până la următoarele alegeri de la ligă și din alegeri în alegeri am rămas acolo până acum. Am fost la Târgu Jiu la meciul Pandurilor cu Steaua, am discutat din nou cu Marin Condescu, dar și cu domnul Cîrciumaru și propunerea lor mă onorează și cred că o să-i dau curs. Ne cunoaștem de foarte multă vreme, avem afinități de pe vremea când echipa era în liga a II-a. Mi-au cerut de multe ori sfaturi și cred că doar o singură dată am greșit girând un antrenor care nu a făcut față rigorilor”, a declarat Sandu Boc la sport.ro.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.