RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu despre meciul cu Dinamo: „Este cel mai important meci din acest final de an!”

/ 4 decembrie 2013

Pandurii joacă miercuri de la ora 21:30, în Ștefan Cel Mare, meciul cu Dinamo din Cupa României, o partidă care-i poate trimite pe gorjeni în careul de ași al competiției cu numărul doi din România.

pirvulescu camera tvEchipa gorjeană și-a propus să atingă măcar pragul finalei competiției în acest sezon, însă va fi extrem de dificil în condițiile în care sorții au dat Pandurilor un adversar puternic. Nu doar numele adversarului și faptul că Pandurii va juca în deplasare acest meci le dă fiori gorjenilor, ci și faptul că echipa este decimată de accidentări: „Avem probleme cu Rada, Unguruşan, chiar şi Mingote care s-a accidentat la antrenament înainte de meciul de la Braşov şi l-am trecut pe Lazar pe foaie. Nu cred că se reface până la meciul cu Dinamo. Distefano e o mare pierdere. Dar jucătorii care vor intra, trebuie să dea totul pentru că vine finalul de an şi vom trage linie”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Pe lângă jucătorii accidentați amintiți de președintele executiv, mai sunt cei care se află de mai multă vreme în infirmerie, dar și Paul Anton, suspendat după cartonașul roșu văzut la meciul cu Corona Brașov.

Chiar dacă Pandurii vor mai avea de jucat în această lună două meciuri extrem de dificile, cu Pacos de Ferreira în Europa League și Petrolul în campionat, Eugen Pîrvulescu vede confruntarea cu Dinamo drept cea mai importantă din cele rămase de disputat: „Meciul cu Dinamo este unul special. Jucăm o singură manşă, ne prind rău de tot pentru că ei au și o zi în plus de odihnă, iar noi suntem decimaţi. Dar meciul cu Dinamo este deosebit de important. Cu o victorie în Cupă şi una cu U Cluj în campionat, am şterge evoluţia mai slabă de la Braşov. Cu Dinamo e cel mai important meci din acest final de an! Cupa e un obiectiv pentru noi, în campionat mai avem destule jocuri de disputat, dar aici e decisiv”, a explicat președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.