RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Observatorul trebuie să fie neutru, să-și facă treaba!”

/ 21 noiembrie 2013

Tehnicianul Energiei, Liviu Andrieș, a reacționat la finalul meciului acuzându-l pe observatorul partidei dintre echipa sa și CSM București de faptul că ar fi încercat să pună presiune pe arbitri favorizând astfel oaspeții, asta în contul unei discuții contradictorii avute în sezonul trecut cu președintele gorjenilor, Andrei Maioreanu.

andries„E corect să vină observatori, dar mi se pare total nelalocul lui ca domnul observator să aibă acest comportament de la începutul jocului. A venit să filmeze Salvarea, a venit să pună presiune pe arbitrii, să pună presiune pe banca tehnică la noi, fără să se uite și în partea cealaltă. Observatorul trebuie să fie neutru, să-și facă treaba. Nu mă leg de arbitraj, ci strict de ce trebuia să facă observatorul. E clar, domnul observator are o problemă cu președintele nostru și din acest motiv a venit să ne șicaneze de la început”, a declarat Liviu Andrieș, deranjat de modul în care Doru Manea a înțeles să-și facă treaba la meciul dintre Energia și CSM București.

Observatorul Doru Manea s-a agitat foarte mult plecând deseori de la masă spre cele două bănci în timpul meciului, unul care nu a ieșit în evidență prin mari greșeli de arbitraj sau prin atitudini neadecvate ale băncilor tehnice.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.