RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă de Ziua Națională

/ 18 noiembrie 2013

Sub Gino Iorgulescu, LPF-ul pare să se miște ceva mai repede, astfel că echipele din Liga 1 au aflat deja care le va fi programul pentru ultimele două runde din turul acestei ediții de campionat.

IMG_1985Înainte de disputarea meciurilor din etapa a 15-a, Pandurii știe când va juca și meciurile din etapele cu numerele 16 și 17. Astfel, în etapa a 16-a, după meciul de la Dnepropetrovsk din Europa League, Pandurii va evolua în deplasare cu Corona Brașov de Ziua Națională, pe 1 decembrie, cu începere de la ora 18:30. Și tot duminica, pe 8 decembrie, Pandurii va juca de la aceeași oră, 18:30, pe teren propriu, la Târgu Jiu, cu Universitatea Cluj, în ultima etapă a turului.

Sezonul Ligii 1 pleca la drum cu două etape din retur programate tot în 2013, însă lucrurile s-au mai schimbat odată cu reprogramarea unei runde din debutul campionatului pentru a se acorda naționalei un timp mai lung pentru pregătirea meciurilor din preliminariile CM din Brazilia. Calendarul inițial ar mai permite desfășurarea unei singure etape din retur, în weekendul 13-15 decembrie, însă totul depinde acum de modul în care România va încheia campania de calificare. Dacă România va merge în Brazilia, competiția internă va fi comasată, așa că este posibil chiar ca ambele etape ale returului programate a se disputa în acest an să se dispute până în Crăciun.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.