RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric și Nicoară, din nou în grațiile antrenorului

/ 16 octombrie 2013

Absenți din echipa gorjeană la partida cu Săgeata Năvodari, Eric și Nicoară ar putea reveni în echipa antrenată de Cristi Pustai la meciul cu revelația Ligii 1 din această toamnă, FC Botoșani.

IMG_8810Pentru Viorel Nicoară, absențele de la partidele cu Pacos de Ferreira și Săgeata Năvodari au reprezentat o pedeapsă pentru un comportament considerat neadecvat de antrenorul Cristi Pustai, care însă acum consideră că jucătorul și-a învățat lecția: „La Nicoară  a fost o pedeapsă aplicată unor gesturi şi unui comportament care nu-şi avea locul în vestiarul echipei noastre. Eu zic că şi-a schimbat comportamentul. Poate o să fie o soluţiile şi pentru meciul cu Botoşani”, a declarat Cristi Pustai.

În ceea ce-l privește pe Eric, forma sportivă pare a fi cea care l-a scos din schemă la Constanța, iar Pustai speră ca brazilianul să-și fi revenit la forma ce l-a adus în postura de a primi din partea Digi Sport trofeul pentru jucătorul lunii septembrie în ancheta acestora: „Eric a văzut că oricine e de înlocuit. Cred că ştia. Nu e un jucător care să ştie că e titular din etapa 1 până în etapa 34. Mai sunt şi jocuri în care joci mai slab, mai sunt şi  jocuri în care nu intri şi echipa joacă bine. Noi vrem la fiecare meci să aliniem o echipă cu jucătorii cei mai în formă”, a explicat Cristi Pustai.

Cum în meciul de la Constanța Pandurii a obținut o victorie clară, scor 4-0 cu Săgeata Năvodari, iar în fotbal există o regulă ce spune că echipa învingătoare nu se schimbă, rămâne de văzut felul în care Pustai îi va folosi pe Eric și Nicoară în meciul cu moldovenii de la FC Botoșani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.