RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric: „Suntem siguri că, încet-încet, vom ajunge în fruntea clasamentului”

/ 15 octombrie 2013

După un joc mai puțin reușit la Guimaraes, cu Pacos de Ferreira, și un joc în care a fost ținut pe tușă de antrenorul Cristi Pustai, brazilianul Eric speră să-și recâștige locul în prima garnitură a Pandurilor, iar echipa gorjeană să urce în clasament pe locurile pe care le-ar merita.

IMG_2576Programul Pandurilor în perioada următoare va fi unul destul de încărcat, însă Eric este de părere că echipa va începe bine, cu o victorie, această nouă serie de meciuri: „Suntem pregătiţi pentru aceste meciuri. Suntem siguri că încet-încet vom ajunge în fruntea clasamentului. Aşteptăm un meci foarte greu duminică, dar pe care trebuie să-l câştigăm. Dacă trecem de ei, îi depăşim. În fiecare an apare câte o surpriză nouă, acum e Botoşani dar trebuie să-i batem. Trebuie să câştigăm orice meci acasă. Am greşit destul de mult în campionat şi domn profesor nu mai aşteaptă greşeli de la noi. Ştim că va fi greu, ştim cum joacă Botoşani. Dar noi suntem acum o echipă mare, suntem vicecampioana României şi trebuie să demonstrăm asta”, a declarat Eric.

Mijlocașul ofensiv al Pandurilor spune că nu l-a supărat măsura antrenorului de a nu-l folosi la malul mării în confruntarea cu Săgeata Năvodari: „Eu am jucat un meci slab, dar nu e sfârşitul lumii. Eu dacă joc slab intră altul, de aia avem lot mare. Dacă avem mentalitate de învingători şi vrem să câştigăm campionatul, trebuie să ne gândim că dacă nu joc eu bine, intră altul. La echipa asta nu avem titulari. Pe poziţia mea nu prea erau jucători când am venit, era doar Nistor şi au făcut în aşa fel încât să jucăm împreună. Apoi Nistor a plecat, au venit mulţi jucători. Cum jucăm pe 3 fronturi, antrenorul trebuie să ştie ce e mai bine pentru echipă. Cum a fost în ultimul meci, nu am jucat eu dar am învins 4-0, am plecat fericit acasă la familie şi niciun stres. Dacă antrenorul crede că trebuie să joc voi juca la maximum, dacă nu, îmi voi aştepta şansa mea”, a explicat Eric de Oliveira.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.