RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Asoltanei și Acatrinei, convocați la națională

/ 15 octombrie 2013

Doi dintre componenții Energiei vor lua parte la acțiunile lotului național de handbal masculin după etapa pe care gorjenii o vor disputa la Odorhei.

acatrineiCampionatul se întrerupe după etapa intermediară din această săptămână pentru aproape o lună de zile pentru unele acţiuni ale loturilor naţionale, iar de la Energia au fost convocați Asoltanei și Acatrinei. „Avem şi doi jucători convocaţi, Asoltanei şi Acatrinei. Ţinând cont că ei au mai fost la loturile naţionale şi după forma lor din acest început de campionat, cred că merită să fie acolo. Dacă selecţionerul a decis să-i cheme, înseamnă că merită”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, comentând convocările celor doi elevi ai săi.

Tehnicianul echipei gorjene apreciază că Energiei îi va fi de folos această pauză impusă de federație pentru acțiunile loturilor naționale:  „Cred că această pauză e binevenită pentru a pregăti următoarele patru etape. Trebuie să ne supunem programului impus de Federaţie, nu avem ce face”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.