RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru, primul punct „extern” în acest sezon

/ 13 octombrie 2013

Minerul Motru dă impresia că este capabilă să treacă peste despărțirea de antrenorul care a readus-o în Liga a 2-a după o pauză de 7 ani, echipa gorjeană întorcându-se cu un punct de la Satu Mare.

IMG_0185           Echipa, lăsată pe mâna secunzilor Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe până la numirea unui nou principal, lucru care s-ar putea realiza luni, și cu Fane Stoenac pe foaia de joc în postura de antrenor principal, a obținut o remiză albă în deplasare în compania celor de la Olimpia Satu Mare.

Interesant este faptul că, după plecarea lui Fane Nanu, în echipa motreană și-au făcut apariția în primul unsprezece Iclănzan sau Nae Stanciu, dar mai ales Speroni, jucător acuzat de fostul tehnician că l-ar fi înjurat pe culoarul spre vesitare.

În urma acestui rezultat, Minerul Motru rămâne pe penultimul loc în seria a II-a a ligii secunde, cu doar 4 puncte realizate în șase etape, iar etapa viitoare se pregătește să primească vizita celor de la CS Universitatea Craiova, echipa municipalității din Bănie.

Olimpia Satu Mare – Minerul Motru 0-0 (0-0)

Olimpia: Şuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Gavrilescu, Villand (min. 81 P. Dragoș), Scvarzkopf (min. 75 Micaș), Zsiga – Lemac, Feier. Antrenor: Tiberiu Csik.

Minerul: D. Popescu – Iclănzan, A. Dicu, Ad. David, Neacşu – Hanu, N. Stanciu, Speroni, Unguru – Răduca, Buciuman (min. 67 Cernica). Antrenor: Fane Stoenac.

Arbitru: Marian Balaci – Iulius-Radu Timar , Raul Constantin Ghiciulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.