RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut fără drept de apel la Cluj Napoca

/ 10 octombrie 2013

Al doilea meci disputat în campionat de trupa lui Florin Nini a fost pierdut de Energia la Cluj Napoca în fața celor de la U BT cu scorul de 99-85 (22-22, 30-16, 24-29, 23-18).

IMG_9110Energia a făcut un meci slab la nivelul recuperărilor, capitol la care echipa gorjeană a fost surclasată de gazde, scor 46-24, de aici venind și diferența mare de puncte dintre cele două combatante cu care s-a încheiat meciul. Fostul jucător al clujenilor, Dalibor Djapa, a fost cel mai bun marcator al Energiei la Cluj Napoca, pivotul sârb adunând 19 puncte, în vreme ce Darby și Kakaroudis au terminat partida cu câte 15 puncte.

După două etape, în care Energia a jucat doar în deplasare, echipa gorjeană are o victorie și o înfrângere, iar în runda a treia va evolua pe teren propriu contra celor de la CSU Atlassib Sibiu, într-un meci programat a se disputa duminică, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.