RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al-ioani merge la europene!

/ 25 septembrie 2013

Cu Al-ioani printre cei selecționați în această campanie de calificare, naționala de futsal a României și-a câștigat dreptul de a merge în 2014 la Turneul Final al Campionatului European de futsal ce va fi găzduit de Belgia.

al-ioani 1 pagDeși parcursul n-a fost deloc ușor, trupa din care și Al-ioani face parte a trecut mai întâi de o grupă în care a jucat la Riga cu Letonia (6-2), Rusia (1-2) și Kazahstan (1-1) pentru ca în această toamnă să aibă programată dubla cu Serbia pentru barajul de calificare la Campionatul European. Cu o dublă victorie, 2-1 pe teren propriu și un extraordinar 7-2 în deplasare, România și-a asigurat biletele pentru turneul final ce se va desfășura anul viitor, în perioada 28 ianuarie – 8 februarie în Belgia.

„A fost foarte greu, dar am reușit! Chiar dacă puțină lume ne bagă în seamă, noi ne simțim împliniți și fericiți”, a declarat Al-ioani, pentru Sport în Gorj, după succesul răsunător reușit în Serbia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.