RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al-Ioani vrea din nou acasă

/ 22 februarie 2013

Deși îi merge foarte bine în Ungaria, unde va câștiga un nou titlu de campion de fotbal în sală în țara vecină, cu ETO Gyor, pe Ioan Al-Ioani îl trage ața spre casă.

al-ioani 1 pag

Profitând de o scurtă pauză de campionat, Al-Ioani a dat o fugă pe acasă și spune că, din vară, și-ar dori să revină în Târgu Jiu: „În vară îmi închei contractul cu ETO Gyor. Ei vor să rămân, să semnez un alt contract, mai am ofertă de la contracandidată, dar și de la echipa primului ministru ungar, echipă care va promova în acest an, dar, dacă aș avea un proiect de durată aici, acasă, m-aș întoarce cu inima deschis, chiar dacă ar fi să pierd din bani”, spune fotbalistul gorjean cu peste 100 de selecții la echipa națională de futsal.

ali multumit

În condițiile în care Târgu Jiul nu are o echipă de futsal, Al-Ioani și-ar dori să înființeze una, însă, de unul singur, fără sprijin, nu are puterea de a o susține în campionat: „Este un vis al meu, să am o echipă de futsal în orașul meu, care să joace în prima ligă. Sunt convins că ar prinde la public, așa cum și baschetul a prins foarte bine. Este un sport în care o secundă poate să-ți aducă victoria sau înfrângerea, un sport foarte dinamic și spectaculos. Am încercat să port câteva discuții, dar pare greu de pornit un astfel de proiect…”, a mai declarat jucătorul gorjean ce face furori în campionatul Ungariei.

La echipa națională, speră într-o calificare, deși România are o grupă grea: „Suntem în grupă cu Rusia și este foarte, foarte greu să ne calificăm direct. Merge doar prima clasată, a doua urmând a da 

baraj. Totuși, mergem cu încredere și la meciul cu Rusia. E un meci de care pe care. Poate, după ce am trecut de Spania, ne iese și trecem și de Rusia”, spune Al-Ioani.

În campionatul Ungariei, la ETO Gyor, echipă care are un avans de 10 puncte în fața echipei de pe locul 2, Al-Ioani a adunat deja 100 de meciuri și 80 de goluri, ultimul dintre ele, o adevărată bijuterie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.