RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a cedat din nou acasă, 71-82 cu SCM U Craiova

/ 5 decembrie 2012

Energia nu a reușit să profite de victoria de la București pentru a urca în clasament și a dat pe pere ce a luat pe mere pierzând acasă cu SCM U Craiova, scor 71-82 (21-14, 16-21, 16-21, 18-26).

În ciuda unui start foarte bun al Energiei, care a câștigat primul sfert la șapte puncte diferență, și a unui început bun și în sfertul secund, când au condus și cu 11 puncte, scor 25-14, oaspeții au reușit să treacă peste problema acumulării destul de rapide a trei faulturi de către Drăgușin. Craiovenii au apelat la runcări de trei puncte și la pauza mare au intrat la cabine cu doar două puncte în spatele gazdelor. Degringolada în echipa lui Nikolic a continuat după pauză, care, condusă din teren de Dzambic, a pus punct după punct și la jumătatea sfertului trei avea să preia conducerea pe tabelă. Neputinței echipei gorjene i s-a adăugat un arbitraj părtinitor, iar SCM U Craiova a început să se distanțeze. Gazdele au revenit la 58-59 la începutul sfertului patru, dar au urmat minute moarte pentru trupa lui Nikolic, și oaspeții au avut un run de 12-0 și s-a ajuns la diferența maximă din acest joc, 58-71, un avantaj din care craiovenii nu au mai pierdut prea mult, așa că au reușit o victorie importantă pe terenul de la Târgu Jiu.

Energia nu are prea mult timp pentru a plânge după acest eșec, asta pentru că luni, tot la Târgu Jiu, va veni U Mobitelco Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.