RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Dinamo, (…) un adversar direct pentru locurile ce duc în Europa”

/ 12 septembrie 2013

Cristi Pustai vede meciul de vineri cu Dinamo ca pe unul ce poate conta în mod direc în lupta pentru un loc în cupele europene la finele acestui sezon.

IMG_9183          Tehnicianul Pandurilor spune că Dinamo a profitat de perioada de pauză și este acum mai puternică decât la debutul campionatului: „Oricând, un meci cu Dinamo reprezintă un meci important pentru Pandurii. Dinamo, în această perioadă pare să se mai fi întărit, și-au mai adus jucători și Dinamo este Dinamo. Își doresc o participare în Europa, așa că vom avea un meci greu cu un adversar direct pentru cele 4-5 locuri care vor duce în Europa”, a declarat Cristi Pustai.

Neînvinși pe teren propriu în fața „câinilor roșii” din 2007, pandurii văd în statistică un avantaj, însă nu unul determinant: „Statistica ar putea fi un avantaj. În returul campionatului trecut am reușit să-i învingem. A fost un moment de cumpănă, foarte important, în care am delimitat zona celor patru echipe care ne-au și reprezentat în Europa, a fost un meci după care Dinamo s-a îndepărtat de plutonul fruntaș. E prematur să vorbim acum de un clasament, dar e important să ne luăm punctele puse în joc”, a mai spus Pustai.

Pandurii întâlnește Dinamo în primul meci al etapei a 7-a a Ligii 1 vineri, cu începere de la ora 20:30.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.