RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut și meciul doi de la Cupa Craiovei

/ 12 septembrie 2013

Energia Rovinari nu a reușit să se impună nici în cel de-al doilea meci disputat la Cupa Craiovei, echipa condusă la acest turneu de secundul Radu Stroescu pierzând la limită în fața gazdelor, scor 107-105.

detaliu cos 1În vreme ce SCM U Craiova a adunat două victorii, la fel ca și CSU Asesoft Ploiești, Energia Rovinari a strâns tot atâtea înfrângeri și speră să încheie turneul cu un succes în ultimul meci, cel de vineri contra celor de la BCMU Pitești, partidă ce va începe de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • relu spune:

    Au jucat destul de bine dar se vede,totusi,lipsa unui pivot adevarat,cu care sigur am fi reusit sa invingem.Bineinteles nu trebuie sa omitem faptul ca si ei au jucat fara pivot (se simte lipsa lui Dragusin!),dar una peste alta a fost un meci frumos,spectaculos,care ne da sperante pt.campionat.Parerea mea este ca echipa arata mai bine ca sezonul trecut si cred ca in acest sezon vom avea si performante mai mari.Sunt sigur de asta!
    Hai Energia!

  • jack spune:

    nea nicule lasa-ne cu prostii tai ca sunt foarte slabi.vezi-ti de procesele mata si lasa baschetul ca nu e de tine nenicule

  • fan_energia spune:

    Ce bine am aratat azi in meciul cu Pitestiul!

    Numim (!?) antrenor, debutant in liga masculina ; el isi imparte timpul intre echipa nationala feminina si Energia….alcatuim intr-un sfarsit echipa…… dar n-avem pivot si incepe campionatul…… echipa participa la meciuri de pregatire fara pivot dar si fara ……. Supernini care a ales ca in perioada cea mai importanta pt Energia sa plece cu nationala de fete…. …si baietii trebuie sa il urmeze pe il grande lidero maximus-functius raduS care a jucat cateva sute de meciuri in liga fiind rezerva lui Lebron……………Gliga !
    Si totusi imi poate spune cineva cand are loc meciul de prezentare al Energiei si cu cine !? Am inteles ca luni sau marti 16-17.09 ca trebuie sa-l asteptam pe Supernini sa vina la Targu Jiu ! Bine aleasa ziua ca este toata lumea e libera si fara griji si poate sa vina la sala….
    Aaa , totusi o veste buna ….. se actualizeaza site-ul Energiei ! Abonamentele nu se actualizeaza ca s-au redus nr. de meciuri si oricum in cupa ne elimina Gazul !
    Numai bine tuturor , va saluta un suporter pesimist !

    • cum era de asteptat carcotasii au aparut……toata lumea comenteaza ce s a intamplat in meciul cu pitestiul…de ce nu vb ce s a intamplat cu ploiestiul????..parerea mea din ce am vazut la televizor echipa a facut un meci bun cu ploiestiul….cu o echipa care din ce am vazut defileaza anul acesta….intradevar echipa nu e bine pusa la punct…se vede c mai e mult de munca…ca mai are muuult de lucrat cel putin in aparare…dar din ce am vazut echipa are mult potential..cu inca un pivot mare putem sa facem o figura frumoasa….dar noi stim doar sa lovim si sa criticam……stai in spatele unui ecran si criticati ca niste muieri somere……..tipic oltenilor neputinciosi …..

  • spectator spune:

    Domnilor conducatori si sponsori in acelasi timp ai Clubului Energia,as vrea sa va intreb daca v-a placut ce-ati vazut la Cupa Craiovei??!!Eu am privit la televizor ca simplu spectator,platitor de abonament si iubitor de sport si in special de baschet toate meciurile si sincer,nu mi-a placut ce-am vazut!!!Nu este pacat sa sacrificam echipa,publicul minunat care sustine echipa din tot sufletul pentru a promova si chiar cu cumul de functii oameni care n-au demonstrat nimic nici ca jucator nici ca antrenor si din ce spune gura lumii…..nici ca om!!!De ce peste tot se poate si numai la noi nu,de ce trebuie sa amestecam problemele personale cu cele profesionale?Se stia din vara cine va face regulile la sectia de baschet si toata lumea tace si accepta si ma intreb atunci daca nu ne meritam soarta!!Echipa arata bine,personal mi se pare mai buna fata de anul trecut dar dupa ce-am vazut la tv nu stiu ce sa joace pt ca nu are cine sa-i invete,pt.ca la noi la Club se poate ca antrenorul principal sa antreneze doua echipe,antrenorul secund e atat de competent incat poate fi si secund.In felul acesta eu nu vad rezultate in sezonul acesta!!!Daca vreti sa avem rezultate,va rugam dlor conducatori si sponsori luati masuri URGENTE!!!!Respect pt.antrenorii tuturor echipelor care si-au folosit tot lotul de jucatori,de la tineri la titulari,avand in vedere ca la meciurile de pregatire conteaza mai putin rezultatele si mai mult relatiile de joc!Sunt total de acord cu ceea ce spune”fan_enegia”si mi-e dor de prezentarile,de atmosfera si de spectacolul de pe vremea lui Theo Evans dar,de….pe el nu l-a mai vrut „il grande lidero maximus raduS” ca sa poata el sa faca „cartile”in Club.Domnule presedinte-secund,respectul nu se castiga asa iar din ce se aude prin targ tu nu ai parte si nici n-o sa ai parte de asa ceva ca deee AROGANTA ta e mult prea mare!!Pana una,alta sa speram ca va fi bine si HAI ENERGIA!!!!

  • dan spune:

    D-le Constantinescu , stiti daca Energia are meci de prezentare !? Daca da , cand si cu cine ?

    Va multumesc !

    • Prezentarea se face inainte de meciul retur din Cupa Romaniei cu Gaz Metan Medias. Al meci amical nu va mai fi inaintea meciului de cupa.

      • dan spune:

        Pai ,dl Raut zicea intr-un interviu ca pe 16.09.2013 ca sa revina Nini in tara ! Doamne si mai zic ca iubesc Energia ! Si eu asteptam meciul de prezentare se ne bucuram si noi , sa ne simtim bine .
        Observ ca la Energia , pe langa cumulul de functii se practica si cumulul de evenimente!
        Poate despre situatia pivotului stiti dvs. mai mult ca noi…. .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.