RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut meciul doi la Sibiu

/ 29 septembrie 2012

Trupa lui Slobodan Nikolic a fost învinsă de BC Mureș Târgu Mureș cu 72-79 (28-24, 19-18, 10-17, 15-20) și și-a diminuat serios șansele de a merge în faza următoare a Cupei României.

Partida de la Sibiu a fost una în care Energia a trăit doar din mâna lui Darby, care a înscris 31 de puncte și fără aportul pivoților, Steffel și Singleton având un mare zero în dreptul punctelor înscrise. Un alt aspect demn de luat în seamă la jocul echipei gorjene este numărul extrem de mic al paselor decisive, doar cinci în acest meci, unul în care oaspeții au jucat mai combinativ, în echipă, BC Mureș având 15 assist-uri.

După două sferturi în care Energia a dominat jocul, mureșenii, sub spectrul unei eliminări premature din Cupa României, au pus stăpânire pe joc începând din sfertul al treilea. Slobodan Nikolic n-a găsit soluții pentru suplinirea formei slabe a pivoților săi, iar echipa mureșeană a profitat și a câștigat meciul care încurcă foarte mult seria a II-a a Cupei României. În eventualitatea unei victorii a Energiei în meciul de mâine cu CSM Oradea și a unor înfrângeri ale ciucanilor în meciurile cu CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș, clasamentul final ar avea trei echipe la egalitate de puncte, departajarea urmând a se face în funcție de diferanța coșaverajului.

Energia Rovinari – BC Mureș Târgu Mureș 72-79 (28-24, 19-18, 10-17, 15-20)

Energia: Atanackovic, Deconescu, Gliga, Darby (31), Bratoloveanu, Lăpuște (8), Steffel, Mocanu (2), Singleton, Giles (10), Nikolic (7), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

BC Mureș: Tudosă, L. Dumitru (10), Balasz, Adebayo (7), Ciric (15), Peciukas (7), Balaban (18), Jucan (2), Jakab, Paliciuc, Ceskovic, Cuic (20). Antrenor: Srecko Sekulovic.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Un meci pe care il puteam castiga.Dar este inacceptabil ca pivotii sa nu marcheze macar un punct, macar de la libere.Pivotul lor, Darko Balaban a dat 18 puncte.Si treaba cu 5 asisturi da de gandit…Ceva nu-i bine, Mr.Nikolic, nu putem sta numai la mana lui Darby, mai ales ca, din ce stiu, are o problema musculara, dar deocamdata strange din dinti…Sper intr-o revenire cu Oradea. HAI ENERGIA !!1

    • Florin spune:

      Din pacate Energia a fost demolata de Oradea. Pacat. Din cate se pare echipa de anul acesta este mai slaba decat cea de anul trecut. Macar anul trecut aveam un prim 5 care se batea de la egal la egal cu orice echipa din Romania.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.