RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie clară pentru Energia în fața Minaurului

/ 6 septembrie 2013

În primul meci disputat la Memorialul „Gheorghe Davițoiu”, Energia Pandurii Târgu Jiu a trecut fără probleme de Minaur Baia Mare, scor 35-28 (19-13).

dragnea minaur            Înaintea partidei a fost prezentat lotul cu care antrenorii Liviu Andrieș și Adrian Gorun vor lupta în acest sezon pentru îndeplinirea obiectivelor. Chiar dacă era învoit, fiind prezent zilele trecute la Timișoara unde soția sa a născut, Andrei Păiuș a fost și el prezent la acest eveniment, însă nu a evoluat niciun minut în meciul cu băimărenii, el fiind și ușor accidentat.

În pauza meciului, organizatorii au făcut tragerea la sorți a deja tradiționalei tombole, Victor Pîrvulescu câștigând un aspirator, iar Trancă Constantin Marian s-a ales cu un sistem audio.

Partida nu a avut istoric, Energia s-a desprins destul de rapid, a avut un avantaj maxim de 9 goluri în prima repriză, dar s-a relaxat și la cabine s-a intrat cu scorul de 19-13. Jocul bun la intercepție și contraatac a continuat și în partea a doua, Energia a avut și 11 goluri mai mult decât adversara, dar pe final de joc Andrieș a trimis rezervele, chiar și pe frații Mănescu, ambii fiind juniori, și oaspeții au reușit să reducă din handicap, asta și cu ajutorul multor eliminări în tabăra gorjeană.

Turneul Memorial „Gheorghe Davițoiu” va continua sâmbătă dimineața, de la ora 10:30, cu partida dintre Minaur Baia Mare și CSS Călărași și se va încheia cu meciul pe care elevii lui Andrieș îl vor juca în compania echipei din Călărași, acest ultim joc fiind programat la ora 16:30.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Minaur Baia Mare 35-28 (19-13)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 400

Energia: Antonaru, Juzbasic – B. Mănescu, V. Popescu, Apolzan (2), Asoltanei (7), Dragnea (1), A. Mănescu (2), Ilieș (2), Liberț (5), Dinescu (7), Giotoiu (1), Mureșan (4), Mledenciu, Acatrinei (4), Enache, Păiuș. Antrenor: Liviu Andrieș.

Minaur: Irimuș, Viman – Leordean, Udriștoiu, A. Popescu (1), Gaie, Grasu (4), Acsinia (1), Bușecan (2), Baican (3), Crăciun, Mihai (1), Olah (2), Orban (3), Bondar (5), Bera (6). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Arbitri: Marian Ghiță / Laurențiu Pop.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.