RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Portarul Vlad Ignat, în probe la Pandurii

/ 5 septembrie 2013

Tânărul portar albaiulian Vlad Ignat, care din 2011 a luat, la nici 16 ani drumul Spaniei legitimându-se la Valladolid, este în cantonamentul Pandurilor fiind monitorizat de antrenorul portarilor echipei gorjene.

ignat„Este un portar tânăr pe care ni l-au recomandat cei de acolo. Îl vedem, i-am spus lui Vali David să-l testeze și vom vedea dacă are potențial de creștere și ce soluții ar putea exista pentru el. Dacă ar fi avut loc la echipa a doua, ar fi fost mai ușor. Nu pot spune acum dacă îl vom opri sau nu, depinde de ce va constata David. El a avut și o problemă medicală și contează mult și acest aspect”,  a declarat Eugen Pîrvulescu pentru Sport în Gorj.

Curtat de Nottingham Forest, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” sau Atletico Madrid, Vlad Ignat a ales să meargă în 2011 la Valladolid, unde lucrurile mergeau bine pentru el până în luna ianuarie, când a suferit o fractură la cot. Ignat, coleg la naționala under 17 cu stelistul Cojocaru, a fost operat și a avut nevoie de 23 de puncte de sutură și câteva luni bune de pauză forțată, iar acum încearcă să reintre în circuit.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.