RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl ia și pe Paulinho

/ 21 august 2013

Pandurii încearcă să rezolve astăzi un alt transfer, președintele executiv al gorjenilor menționând că este vorba de un jucător străin ce a evoluat în România dar care vine acum din campionatul Turciei.

alb albastru sigla pandurii 62„E posibil ca în cursul zilei de astăzi să mai semnăm cu un jucător. Vine din Turcia, acolo unde a evoluat în ultimul sezon, dar cunoaște România, a mai jucat aici”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Deși nu a spus numele jucătorului vizat, acesta pare a fi Paulo Dinarte Gouveia Pestana, cunoscut ca Paulinho. Mijlocașul portughez a evoluat în România pentru Progresul București, CSM Ploiești, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj.

Ultima dată, Paulinho a evoluat în liga secundă din Turcia, la Goztepe, echipă care a retrogradat în cel de-al treilea eșalon, portughezul bifând cinci partide pentru turci.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    mai lasati-ne hotilor cu ciurucurile astea,conducere de profitori si imbogatiti din fotbal ,mi-e scarba de voi ati dat toata echipa si v-ati imbogatit si in locul lor ati adus toti refuzatii straini de fotbal

  • vlad spune:

    superb, un jucator de liga a3a din turcia adus sa jucam cu el in Europa Ligue…ce echipa aveam daca nu vindea conducerea toti jucatorii pe preturi de mai nimic: chiriches, pintilii, maxim, nistor, voiculet, ibeah… era potential bun, dar ce sa mai facem acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.