RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii se antrenează la Bacău pentru confruntarea cu Ceahlăul

/ 9 august 2013

Pandurii nu are timp de sărbătorit chiar dacă a realizat o performanță majoră calificându-se în play-off-ul Europa League, meciurile de campionat venind la trei zile după paridele din cupele europene.

Astfel, după ce echipa a revenit în țară imediat după meciul de la Tel Aviv, Pandurii a aterizat la Bacău, acolo unde se va IMG_5243pregăti pentru confruntarea din Liga 1 cu Ceahlăul Piatra Neamț. În această seară, Cristi Pustai a programat un antrenament ușor, o dezmorțire după meciul greu și drumul obositor făcut.

Lotului pandur li s-au alăturat și treijucători care nu au fost la Tel Aviv, Lazar, Sipo Bohale și Adrovic, ultimul având ocazia de a debuta pentru echipa gorjeană. Adrovic a ratat primele confruntări ale Pandurilor din acest sezon, jucătorul primind drept de joc abia acum, înaintea confruntării cu Ceahlăul. În schimb, rămân în afara lotului, accidentați, Erico da Silva și Nicandro Breeveld, titulari în echipa cu care Pustai a început acest sezon.

În ceea ce privește partida de la Piatra Neamț, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat modificarea orei de disputare a meciului, Ceahlăul – Pandurii urmând a se juca tot duminică, dar de la ora 19:00, întâlnirea fiind televizată de Dolce Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.