RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari se reunește mâine la Târgu Jiu

/ 9 august 2013

Echipa de baschet a Energiei pornește de mâine la un nou drum, cu o trupă schimbată din temelii.

Panou baschet_thAntrenorul Florin Nini, și el nou la Energia, are la dispoziție 12 jucători care au semnat deja cu echipa gorjeană, lotul urmând a fi completat în următoarele zile cu încă un pivot. Watson, Kakaroudis, Djapa, Tal Karpels, Barîș Aktaș și Vlaicu sunt cei șase jucători ce vor juca pentru prima dată pentru Energia în acest sezon, în vreme ce Porter Troupe revine la echipa gorjeană după o pauză de un sezon. Din lotul de anul trecut, Energia a rămas doar cu Darby, dintre stranieri, și Gliga, Roșu, Alionescu și Bratoloveanu, dintre jucătorii români.

Mâine dimineață, la ora 09:30, echipa de baschet va avea reunirea și va efectua un prim antrenament pe pista Stadionului „Municipal”, iar de la ora 13:00 jucătorii și membrii stafului tehnic vor lua împreună prânzul la restaurantul Hotelului Anna.

La primul antrenament din acest sezon, Energia va avea 11 jucători, doar Porter Troupe fiind absent, el venind duminică în Târgu Jiu,din lot lipsind și un pivot, jucător care ar putea fi transferat în zilele următoare: „Am fost foarte aproape de a semna cu un jucător american, dar, în ultima clipă, totul a picat. Rămâne să studiem și celelalte variante și să luăm o hotărâre și în ceea ce privește acest post”, a declarat Radu Stroescu, antrenorul secund la Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.