RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nanu: „Ne vom plia după posibilități”

/ 25 iulie 2013

Minerul Motru, echipă proaspăt promovată în al doilea eșalon valoric al fotbalului intern, se va pregăti și în această vară tot la Motru, fără un cantonament într-o stațiune din țară.

fane nanu 1          „Ne restrângem cheltuielile, pentru un cantonament am fi avut nevoie de circa 400 de milioane de lei, așa că ne vom plia după posibilități și ne vom antrena aici, la Motru. Vom face un cantonament la Motru, vom încărca 8 zile, după care voi face un program de jocuri amicale”, a declarat antrenorul motrenilor, Ștefan Nanu. Acesta spune că și lotul este unul care nu va primi „plus-valoare” din ligile superioare: „Nu am luat decât jucători din liga a 3-a. Trifu, Rada și David vin de la Caracal, Speroni de la Făget, Roberto Dumitru de la Pandurii II și Trașcă și Neacșu de la Jiul Rovinari. Îmi mai trebuie neaparat un fundaș central. Sper să fac, cu ce am la îndemână, o echipă cu care să ne menținem în liga a 2-a”, a mai spus Nanu.

Campionatul ligii a 2-a este programat a începe pe 7 septembrie, iar țintarul celor două serii se va trage la sorți pe 5 august.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.