RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș junior, spre Giulești

/ 25 iulie 2013

Alex Grigoraș, fiul fostului antrenor al Pandurilor, își dorește să părăsească și el Pandurii, iar președintele Marin Condescu spune că-i va da drumul să plece.

alex grigoras 1Grigoraș junior ar putea îmbrăca în curând tricoul alb-vișiniu al giuleștenilor, echipă aflată nu doar în insolvență, ci și în reconstrucție. „Până la urmă Grigoraş vrea să plece la Rapid. L-am întrebat că dacă asta e ultima lui opţiune şi atunci am vorbit cu Pîrvulescu să îl lase să plece la Rapid. El vrea să plece pentru că vrea să joace. E un jucător care promite”, a declarat Marin Condescu.

Dacă transferul va fi realizat, Alex Grigoraș va întâlni la Rapid un alt jucător de la Pandurii, Ionuț Tătaru fiind deja în Giulești de ceva vreme, din păcate pentru fundașul central gorjean acesta ratând prima etapă din cauza actelor care nu au fost făcute în timp util. Nu ar fi exclus ca la Rapid să ajungă și Cosmin Băcilă, jucător aflat acum în cantonament la Rânca alături de Pandurii II după ce nu s-a rezolvat trecerea sa la Corona Brașov.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.