RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii scot un punct din Giulești

/ 13 mai 2012

Pandurii a fost aproape de a repeta meciul de la Galați, însă repriza secundă din Giulești a fost mai bună decât cea de la malul Dunării. Lemnaru s-a detașat cu o dublă de recordmenul Vintilescu, iar Grigoraș a reușit primul său punct în fieful Rapidului.

Rapidul a început în forță, iar Vlad s-a întrebuințat serios pentru a scoate în corner din fața lui Teixeira în minutul 7, trei minute mai târziu același Teixeira a șutat peste poartă din afara careului, iar în minutul 13 Pancu a prins poarta, dar Lazar a reținut fără probleme. Pandurii a arătat că nu e în excursieîn București și Lemnaru a reluat cu capul din 8-9 metri, dar Vâtcă a reținut fără probleme în minutul 16. Lemnaru nu avea să mai rateze ținta în minutul 34, când a reluat pe lângă Vâtcă după ce i-a luat fața lui Glauber la colțul scurt după o centrare a lui Ungurușan.

Scenariul de la Galați s-a repetat în prima repriză și în Giulești, după deschiderea scorului au intervenit două greșeli în defensivă și Pandurii a primit două goluri în doar trei minute. În minutul 40 Vlad a pierdut un duel la marginea careului, nu l-a mai urmărit pe Nicolae Grigore, care a reprimit la marginea careului mic și a reluat cu latul în plasa porții lui Lazar. Nici n-au apucat să se regrupeze cei de la Pandurii că o indecizie la marginea careului a fost speculată de Teixeira, care a trecut printre Viera și Pintilii și a șutat din interiorul careului, din poziție centrală, ducând scorul la 2-1 pentru Rapid.

În partea a doua Pandurii au pus presiune pe adversar, au avut o posesie prelungită, au împins Rapidul înspre propriul careu de 16 metri, dar fără prea multă luciditate, cu multe centrări ce nu au reușit însă să treacă de primul adversar. Glauber putea să închidă meciul în minutul 60, când a scăpat din marcaj la o lovitură liberă, dar a reluat peste poartă din poziție excelentă. Răspunsul a venit de la Alex Grigoraș în minutul 63, dar șutul său în diagonală a trcut peste buturi și scorul a rămas nemodificat până în minutul 71. Deac a profitat de o greșeală a lui Rada, a scăpat pe singur spre poarta lui Lazar, dar s-a împiedicat în minge și contraatacul Pandurilor s-a dovedit nimicitor. Batin a centrat la limita offside-ului, Lemnaru a pus latul și scorula devenit din nou egal, meritat după aspectul general al jocului. Echilibrul putea fi rupt de Batin, care a reluat puternic, cu capul, din 6 metri, după o centrare a lui Alex Grigoraș din lovitură liberă, însă balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta lui Vâtcă.

Pandurii scoate astfel un punct din această deplasare după două meciuri pierdute cu 2-1 și se pregătește pentru meciul de joi cu Petrolul Ploiești, ultimul meci de pe teren propriu al gorjenilor din acest sezon.

Rapid București – Pandurii Târgu Jiu 2-2 (2-1)

Stadion „Giulești”, spectatori: 2.000

Au marcat: N. Grigore (min. 40), Teixeira (min. 43) / Lemnaru (min. 34 și 71)

Rapid: Vâtcă – Rui Duarte, Oros, Glauber, Ezequias – N. Grigore (min. 82 Roman), Pavlovic, Teixeira – Deac, Pancu (min. 64 Herea), Surdu (min. 76 Grigorie). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Rusu (min. 59 Rada), Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor (min. 53 Batin) – Grigoraș, Lemnaru, Maxim (min. 90 Avramescu). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: N. Grigore (min. 4), Rui Duarte (min. 12), Glauber (min. 21), Deac (min. 66), Ezequias (min. 80) / Vlad (min. 28), Rada (min. 71), Maxim (min. 78), Lazar (min. 90+3).

Arbitri: Cristian Balaj – Octavian Şovre, Daniel Mitruţi.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.