RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roxana Pătrașcu, campioană de tineret

/ 22 iulie 2013

Boxul gorjean feminin nu se dezminte și urcă pe podium competiție după competiție. La Campionatele Naționale de Box feminin pentru senioare, tineret și junioare, Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a cucerit patru medalii, una de aur, restul de bronz.

IMG_5518            Concurând la categoria 64 kg, mai jos decât era obișnuită, Roxana Pătrașcu a câștigat aurul la tineret, trecând în finală de Bianca Erdei de la CSM Zalău. Tânăra pugilistă gorjeancă și-ar fi dorit să participe și la concursul senioarelor, dar AIBA nu mai permite acest lucru. „A fost o competiție foarte importantă, au participat multe personalități din lumea boxului. Roxana s-a comportat foarte bine chiar dacă, la îndemnul antrenorilor federali, a concurat la o categorie inferioară pentru a se pregăti pentru campionatele europene și mondiale din această toamnă”, a declarat antrenorul Roxanei Pătrașcu, Ninel Geică. Roxana Pătrașcu se află la a treia medalie de aur în acest an după cele câștigate la Cupa României în competițiile rezervate senioarelor și tineretului.

Medalii de bronz au mai adus de la Mangalia și Alexandra Cîrstea la 57 kg (tineret), Elena Diță la 54 kg (junioare) și Georgiana Muraru la 75 kg (senioare).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.