RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pătrașcu, aur la Cupa României

/ 23 aprilie 2013

Puglista clubului CS Pandurii Târgu Jiu, Roxana Pătrașcu, a câștigat medalia de aur la Cupa României, în limitele categoriei 69 kg.

IMG_5541Alte două sportive gorjene, Alexandra Cîrstea și Georgiana Muraru, au urcat pe podium la competiția găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

Cupa României de la Buzău a reunit pugilistele senioare și tineret (născute în 1995 și 1996), practic tot ce are mai valoros boxul feminin în acest moment. Deși nu este încă senioară, Roxana Pătrașcu, elevă la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Târgu Jiu, a arătat că nu are rivală în România la categoria sa de vârstă. Componentă a lotului național al României, sportiva pregătită de Leontina Geică va participa în această săptămână la un meci de verificare România-Serbia, la Slatina. Alexandra Cârstea a obținut locul 3 la categoria 57 de kg, iar Georgiana Muraru a obținut și ea medalia de bronz la 81 kg, cu mențiunea că și aceste două sportive, eleve la Colegiul „Mihai Viteazu” Bumbești Jiu, pregătite de Leontina Geică, sunt încadrate la tineret. „Competiția a fost foarte puternică. Suntem mulțumiți”, a declarat Leontina Geică.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • CINEVA spune:

    Da intradevar competita a fost foarte puternica asa zice d-na antrenoare Leontina Geica,este normal sa minta si sa se laude ca doar sta in casa cu unul tot ca ea si a avut de unde sa invete.Bai fratilor la Buzau la Cupa Romaniei au fost vreo 40 de fete din toata tara f f putine pentru ca aceasta este o competitie fara importanta pentru cluburile mari.Roxana Patrascu este antrenata la lotul national si sta in Bucuresti si nicidecum nu este antrenata de Leontina care habar nu are sa tina palmalele in maini

    Da intradevar a fost o competitie foarte puternica zice Leontina Geica pai daca sta in casa cu Geica un laudaros si un mincinos este normal sa fie si ea la fel.Bai oameni buni din 140 de sportive au fost vre-o 40 Roxana Patrascu se antreneaza la lotul national la Bucuresti si nicidecum nu antreneaza Geica Leontina care habar nu are sa faca un antrenament.Ea nu are treaba cu boxul habar nu are de box.Georgiana Muraru la cat 81 kg au fost 3 pe categorie a castigat un meci si a pierdut in finala deci locul doi.Ce competitie grea a m-ai fost pai stai sa vedem cand o sa fie campionatul sa vd atunci AUZI COMPETITIE GREA…..Puneti fratilor antrenor la Panduri daca vreti sa aveti rezultate lasati pe D-na Geica sa faca altceva la care se pricepe.Doru Neamtu nu poate sa faca performanta la Panduri din cauza familiei Geica stati de vorba cu el sa vedeti ce zice de familia asta de antrenori.Si terminati odata cu minciunile si laudele prin presa ca sa saturat lumea de voi.Veniti la sala de box sa vedeti cati sportivi are Doru Neamtu si cati are Geica, Neamtu are 30 si Geica 6 pai ce ziceti de asta.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.